Vallis Petra


Het landgoed in het departement Vaucluse, is perfect gelegen aan de zonkant van het Rhônedal. Nelly Boissel, is hier geboren en getogen en is de eigenaar en Oenoloog! Zij kent het gebied door en door en met wijngaarden in de Vacqueyras en Beaumes de Venise heeft ze een grote variatie aan druiven en wijnen.

Spraakmakend zijn haar witte Vacqueyras wijnen! Speels en levendig gemaakt van laag zuurhoudende druivenrassen als Roussanne, Viognier, Bourboulenc en Marsanne. Alle wijnen bezitten een elegantie die hun terroir duidelijk reflecteren. Alles hier is geïmplementeerd om de grond te respecteren. Insecticiden en herbiciden zijn verboden. De flora en fauna zijn rijk en van grote diversiteit en garanderen een levende bodem. Alle wijnen zijn dan ook biologisch gecertificeerd!

Voor haar zijn haar wijnen haar kinderen, alle wijnen hebben een eigen naam zoals “Le Jardin de Noémie” ofwel “de tuin van Noémie”. Ook rode Vacqueyras wijnen van Nelly zullen in de loop van het jaar worden toe gevoegd aan het assortiment als de wijnen daar klaar voor zijn.

Assortiment Vallis Petra